13. november 2013

Fifty Shades of Kappahl




Kappahls nye undertøyskolleksjon «Fifty Shades of Grey» ble lansert med en spektakulær motevisning i Stockholm i forrige uke. 

Undertøyskolleksjonen er ikke bare forbeholdt de sylslanke, men har modeller som passer til de fleste kroppsfasonger. Dette mangfoldet ble også vist fram under showet, der det var flere eksempler på litt større undertøysmodeller med flotte, kvinnelige former.

Visningen ble arrangert i Spegelsalen på Grand Hôtel. De overdådig vakre lokalene i gull og hvitt, med to enorme krystallysekroner, passet perfekt til den glamorøse og elegante undertøyskolleksjonen.

På vei inn i Spegelsalen ble vi ført gjennom et dunkelt belyst rom, der dresskledde menn serverte musserende vin og store, røde rosebuketter gav øynene noe å hvile på i mørket. Stemningen var høytidelig, og helt i tråd med den mørke og litt farlige erotikken som har inspirert så mange motemerker og designssjefer denne høsten.

Motevisningen balanserte det erotiske med det kommersielle på en svært vellykket måte. Den var aldri vulgær, men klarte å inkorporere elementer av S&M på en elegant måte. Det  ble vist flere spesiallagede showpieces, blant annet en grå cape sydd av herreslips og en lang kappe av florlett tyll.

Ingen kommentarer: