7. august 2011

5 stiltips for formfulle jenter


1. Sats på godt undertøy!
Stramme truser og for små bh-er som deler puppene i to, kan trekke ned et ellers strøkent antrekk. Stretchy shapewear som strammer inn og gir ekstra kontroll, kan være nyttig til spesielle anledninger. I hverdagen bør du forsikre deg om at undertøyet sitter godt og er i riktig størrelse. Er du sikker på at du bruker riktig bh-størrelse? Veldig mange jenter kjøper feil, og kan gjerne gå opp en størrelse i cup-en. Det er også bedre med for store enn for små truser.

2. Føl deg vel!
Skal du ut og spise, eller på en viktig date, bør du ikke presse deg inn i alt for stramme klær. Gnisser huden på lårene når du har på skjørt, velger du et par luftige og stilige shorts i stedet. Det finnes også shortsaktig undertøy som er behagelig å ha på under skjørt i sommervarmen.

3. Skygg unna formløse, svarte tunikaer!
Utvalget er for tiden stort innen trendy plus-size mote, så det er ingen grunn til å gjemme seg bort i formløse og kjedelige klær. Du har former, og vil bare se større ut hvis du prøver å skjule dem i teltliknende klær.

4. Bruk riktig størrelse!
Husk - det er bare du som kan se hvilken merkelapp du har i buksa. Men alle kan se magen som presses over den alt for trange linningen! Ikke kjøp for små klær med tanke på å slanke deg inn i dem. Det er ikke klesstørrelsen som definerer deg - og ofte varierer disse størrelsene fra butikk til butikk (og til og med fra plagg til plagg). Kjøp heller ikke for store klær.

5. Pass på føttene!
Føttene utvider seg i løpet av dagen, og har du brede føtter i utgangspunktet, kan det være lurt å handle sko med ekstra bred passform. Det finnes nettbutikker som satser spesielt på sko for store jenter - jeg kommer tilbake med konkrete tips i en senere bloggpost.

Ingen kommentarer: