18. september 2011

Plus-size kjoleguide

Er du usikker på hvilke klær som passer deg, kan du sjekke ut Evans nye "shape calculator". Finn fram målebåndet og plott inn dine vitale mål. Da finner du ut om du har eple, pære eller timeglassfigur, og hva som best framhever din fasong.


Empirekjoler: Kjennetegnes ved at livet er plassert like under bysten, slik at kjolen faller mykt rundt kroppen. Det høye livet hjelper deg med å skjule magen. I tillegg bidrar det til å forlenge overkroppen, og gir en høy grad av komfort. Plus-size empirekjoler er spesielt flatterende for deg som har eplefasong, eller er litt topptung med store pupper.


50-tallskjoler: Består av en formsydd og kroppsnær overdel, samt et utskrådd og stort skjørt. Snittet passer til deg som har pærefasong, og virker også flatterende hvis du har en klassisk timeglassfigur. Livet framheves mens hoftene skjules (venstre).

Maxikjoler: Fotside og svært flatterende kjoler. Virker slankende og gir også en forlengende effekt. Passer spesielt godt for deg som har store pupper. Har kjolen V-utringning, blir den ekstra flatterende for brystpartiet.

Kjoler med myke folder og legg: En ny plus-size trend for høsten, og i tråd med 70-tallsstilen som er så aktuell nå. Har kjolen et markert liv, fungerer den bra for deg med pærefasong. Er den kort og vid i snittet, anbefales den for deg som har eplefasong.

Chiffonkjoler: Gir et elegant preg. Stoffet er mykt og feminint, og skjuler magen. Kan også brukes med belte for å vise fram dine kurver, hvis du foretrekker det. Kjolemodellen øverst i dette innlegget er Toccara Jones, som i fjor gjorde sommerkampanjen til Evans.

Ingen kommentarer: